Arculat készítés

Kicsit ugyan megkésve, de legnagyobb örömünkre idehaza is egyre több vállalkozás ismeri fel, hogy mennyire fontos egy jó arculat, egy karakteres logó.

Arculat készítés

Számtalan blogon, vagy grafikai cég weboldalán olvashatjuk, mennyire fontos egy jó arculat. Azt harsogják, nélküle létezni sem lehet.

Fordítsuk kicsit meg ezt a kérdést. Képzeljük el, hogy a céged feltalálta a világ legjobb, leghatásosabb ránctalanító krémjét, de azt egy egyszerű fehér, műanyag flakonba csomagolva adod át a vásárlódnak.

Ez a Vásárló most találkozik vele, Veled először. Mit gondol ?

,, Itt van ez a krém, azt mondják róla, ez a legjobb. De vajon mik az összetevői ? Honnan származik, hol gyártották ? Most egyesével kérdezzek rá mindenre ? Majd megnézem a weboldalukon, de mi is a címük ? Nem baj, felírom … de mi is a nevük, nem értettem tisztán … nem baj … mire hazaérek úgy is elfelejtem… ,,

Ezt a képet szeretnéd elsőre mutatni a Cégedről, a Termékedről ? … Nem hiszem.

Az arculatod az amivel először találkozik a vásárló.

Ha elmész egy randira, átgondolod mit vegyél fel ? Valószínüleg igen..

A Vásárló olyan, mint egy randi partnered aki bejött.. szeretnéd, hogy újra akarjon Tőled valamit.

Az összekép a fontos, nem a logó önmagában.

Fontos helyén kezelni, nem a logón múlik és nem csak abból áll egy arculat. Persze, a halmaz egyik legfontosabb elemez ez, de nem ezen áll vagy bukik a céged, ezért nem is kell görcsölni annak kiválasztásánál.

Ott vannak még a színek, a formák, az anyagok .. anyagok, igen, nagyon nem mindegy miből készül például a névjegykártyád.  Spórolsz e rajta, vagy átgondolod, adsz rá.

Mi ebben hiszünk.

Olyan vállalkozásoknak szeretünk dolgozni, akiknek ez nem egy szükséges rossz, hanem maguk is átlátják, az alapozás a legfontosabb egy építkezésnél.

Arculat készítés

portfolio