Fotózás, Tárgyfotózás, Ételfotózás

Fotózás

Az elmúlt években alapvetően változott meg a fotózás médiumia. Mindenki fotókat készít, aki rendelkezik egy kis fényképezővel, vagy akár egy okostelefonnal. Ez a magánéletben működik, de az üzleti szférában professzionális, tervezett megjelenítést kell alkalmazni.

A meggyőző vizualítás elengedhetetlen manapság, mivel az érdeklődők interneten, vagy facebook-on fognak találkozni először a vállalkozásoddal, fontos szempont tehát, hogy milyen kép alakul ki, mit kötnek hozzád az érdeklődők.

Napjainkban az internetes vásárlások, rendelések aránya évről évre nő. Ez rengeteg fórumon elhangzik, rengetegszer hallhattad már.
Naponta akár több vállalkozás is indulhat abban a szegmensben amelyikben Te is és egyre többen ismerik fel a vizuális kommunikáció hatalmát, szükségességét.

Mondd el, hogy miben szeretnél kitűnni a tömegből és közösen kialakítunk egy egyedi koncepciót számodra. A fotók elkészítésére saját stódiónkban is van lehetőség, de ha a helyzet és a termék úgy kívánja akár külső helyszínen, mobil stúdióban is fotózhatunk.

A GreatColony célja, hogy olyan professzionális reklám, divat és termékfotókkal lássa el ügyfeleit, amelyeket bátran használhatnak a weblapjukon, a social media felületeiken, vagy akár nyomtatott formában. Lehetőség van nálunk egy már meglévő honlap fotóinak kiegészítésére, frissítésére is.

Emellett vállaljuk egy teljesen új koncepció alapján kidolgozott arculat, webdesign és fotók készítését.

Egy ilyen projektnél számunkra nagyon fontos, hogy ezen szegmenseink egy nagy egésszé álljanak össze, kiegészítsék egymást.

A GreatColony fotós szolgáltatásait is megrendelheti bármilyen profillal rendelkező cég.

Meggyőződésünk, hogy olyan szolgáltatásokat értékesítünk, amely hozzájárul az adott márka / brand sikerességéhez és valódi profitot termel számukra.

Fotózás

portfolio