Image és Interjú film készítése

Filmes és videós munkáinknál elsődlegesen a jelenlegi online világ változásaira reflektálva fejlesztettük vállalkozásunkat, webes és fotós munkáink mellé beemeltük ezt a szolgáltatási ágat is.

Régen letűnt trend a hosszú cikkek írása ( persze egy weboldalra bőven kell szöveg ahhoz, hogy értékelhető eredményeket érjen el a keresőkben ) felmérések szerint egy átlagos tartalomfogyasztó figyelmét 9 másodperc alatt kell megfogni, különben elkattint. Nagyjából ennyi az az időtartam amit egy hírfolyamban elénk kerülő infomáció feldolgozásával töltünk, s ha nem köt le minket, továbbgörgetünk.

Fontos tehát azonnal a téma közepébe vágni, rögtön összefoglalni, hogy miről is hallhat a következő percekben. Mozgó képes munkáinknál tehát nem csak az aktuális vizuális trendeknek megfelelően, hanem az ehhez hasonló szerkesztési elvek mentén is koordináljuk a projectjeinket.

Vállaljuk céges promóciós videók, interjú filmek, youtuberek – influencerek videóinak elkészítését, fotózások vagy egyéb forgatások werk videónak kivitelezését.

Saját stúdiónkban is lehetőség van ezek leforgatására belső enteriőrben, ettől nagyobb volumenű, vagy külső forgatások esetén segítséget nyújtunk a helyszín megtalálásában.