Rólunk

Great Colony – Első helyen a tartalom.

 

Ha klasszikus megfogalmazásban szeretnénk leírni, hogy mivel foglalkozunk, azt mondanánk, készítünk weboldalakat, webshopokat, fotózunk és kis filmeket forgatunk, logot tervezünk és nem mellesleg arculatot is hozzá…csak, hogy ez ebben a formában már nem teljesen igaz.

Ezeket a szolgáltatásokat természetesen ma is ellátjuk, de már egy átalakult és komplexebb formában.

Már nagyon minimális eredményt lehet elérni egy weboldallal keresőoptimalizálás vagy hirdetés menedzselés nélkül, az arculat tervezést már inkább brand építésnek hívjuk és az egésznek szinte semmi értelme, ha nincs mögötte jó közösségi média kommunikáció. Érdekes volt megélni a digitális világ alakulását, ezzel párhuzamosan formálódott az is, hogy milyen úton viszünk végig egy vállalkozást aki a mi szolgáltatásainkat választja.

Az elmúlt évek során azt a visszajelzést kaptuk, nagy könnyebbséget jelent, hogy a fent felsorolt munkák kivitelezésénél nem kell külön szakembert keresni, hanem ez egy email cím, egy telefonszám alatt elérhető.

Annak ellenére, hogy a Colony nem nevezhető a szó szoros értelmében vett ügynökségnek, ugyan azzal a hozzáállással és komplex látásmóddal állunk Megrendelőinkhez.

Nálunk számít az egyén, a vállalkozó, aki éppen megvalósítja az álmáit.

Magunkat első sorban olyan vállalkozások számára ajánljuk, akiknek a naprakész tudás és a precízen kivitelezett munka mellett fontos a személyes, közvetlen hangvétel és a kitermelhető ár is. Ennek a két tényezőnek a kapcsolata fogyasztóként is fontos számunkra, így szolgáltatóként is ezen az úton haladunk.

Megrendelőink elvárásait szem előtt tartva célunk olyan vizuális szolgáltatások nyújtása, melyekre az innovatív gondolkodás, a kísérletezés és a minőségi kortárs design-szemlélet jellemző.
Meggyőződésünk, hogy olyan minőségi szolgáltatásokat nyújtunk, amelyekkel valódi értéket teremthetünk Megrendelőink számára.

Szolgáltatásaink

Weboldal készítés

Portfolió jellegű bemutatkozó oldalak személyes márkáknak és cégeknek. Komplex webshop megoldások.​​​

Marketing

Marketing és kampány stratégia különböző közösségi média felületekre, tartalomgyártással.​

Videó és Film

Marketing és kampány stratégia különböző közösségi média felületekre, tartalomgyártással.​

Fotózás

Tárgyfotó, ételfotó, kampányfotó, divatfotó és épületfotó - az elképzelt koncepciótól az átadott képekig.​​

A Colony mindig keresi az új kihívásokat! 

Munkára fel!