Ételfotózás

Szakmai és megrendelői oldalról is erősen alul értékelt kategóriáról van szó. Tény, ételt fotózni bárki tud, aki előtt van egy tányér étel és kezében egy okostelefon. De összesen ennyiből állna az egész ? Nagyon nem.

A célunk, az ételfotózás célja, hogy a néző - fogyasztó - érdeklődését felkeltessük, megkívánja az általunk kínál ételt.
Az ételfotózás kategóriába rengeteg témát sorolhatunk, akár magukat az alapanyagokat, zöldségeket, gyümölcsöket, a készítés folyamatát, annak hangulatát, egy pohár bort, melyet kísérőként kínálunk, vagy éppen az a pohár bor a lényeg amit kiemelünk.
Előétel, kóstoló, főétel, desszert, legyen bármi amit bemutatni szeretnénk, a körítés pont annyira fontos, mint a fő témánk.

Több megvalósítási formát választhatunk ételfotóinkhoz, kezdve a fehér, vagy fix hátteres fotóktól a ,,valóságban,, fotózott éttermi környezetben készített fotókig. Mi mindenképpen ez utóbbit ajánlanánk, hiszen egyrészt a valóságban ez a látvány fogad majd minket, másrészt egy plusz lehetőség a étterem számára, hogy bemutathassák azt a hangulatot ami rájuk jellemző.

Néhány referencia munkánk: