fbpx

Film készítés

Filmes és videós munkáinknál elsődlegesen a jelenlegi online világ változásaira reflektálva fejlesztettük vállalkozásunkat, webes és fotós munkáink mellé beemeltük ezt a szolgáltatási ágat is.

Régen letűnt trend a hosszú cikkek írása ( persze egy weboldalra bőven kell szöveg ahhoz, hogy értékelhető eredményeket érjen el a keresőkben ) felmérések szerint egy átlagos tartalomfogyasztó figyelmét 9 másodperc alatt kell megfogni, különben elkattint. Nagyjából ennyi az az időtartam amit egy hírfolyamban elénk kerülő információ feldolgozásával töltünk, s ha nem köt le minket, tovább görgetünk.

Fontos tehát azonnal a téma közepébe vágni, rögtön összefoglalni, hogy miről is hallhat a következő percekben.

Mozgó képes munkáinknál tehát nem csak az aktuális vizuális trendeknek megfelelően, hanem az ehhez hasonló szerkesztési elvek mentén is koordináljuk a projectjeinket.

Vállaljuk céges promóciós videók, interjú filmek, youtuberek – influencerek videóinak elkészítését, fotózások vagy egyéb forgatások werk videónak kivitelezését.

Saját stúdiónkban is lehetőség van ezek leforgatására belső enteriőrben, ettől nagyobb volumenű, vagy külső forgatások esetén segítséget nyújtunk a helyszín megtalálásában.

Eszközparkunk kiválasztásánál figyelembe vettük a kiváló képi minőség mellett a mobilitást is, így esett a választásunk a Sony alpha 7s2 modelljére.

Ahhoz, hogy a mozgásban történő felvételeink is zökkenőmentesek lehessenek a DJI Ronin S gimbalja nyújt segítséget.

Lencséink kiválasztásánál is magasra tettük a lécet, a Sigma Art sorozatából választottuk őket.

Meggyőződésünk, hogy olyan szolgáltatásokat értékesítünk, amely hozzájárul az adott márka / brand sikerességéhez és valódi profitot termel számukra.

A Colony mindíg keresi a kihívásokat, Munkára fel!