greatcolony.com weboldal keszites arculat keszites fotozas instagram fotozas 8

Instagram fotózás

Instragram fotózás

Instagram fotózás – Említettük nemrégiben, hogy fogunk kicsit bővebben foglalkozni az “instafotó” kifejezéssel. Elmélkedésünket olvashatjátok most.

Mindig tanul az ember! Szoktuk is volt mondani, hogy “Jó pap holtig tanul!”. És a jó kreatív szakember is. A folyamatosan változó trendekhez igazodni, újra és újra megújulni, alkalmazkodni piszok nehéz. Mert hát nem vagyunk mi kaméleonok! Olybá tűnik azonban, hogy ha naprakészek akarunk lenni, akkor a vizuális mimikrizés szükséges folyamat. No nem mintha ezzel bármi gond lenne, hiszen bevaljuk őszintén, baromira szeretünk kisérletezni és mindig új projekteken törjük kreatív elménket. 

Instafotók készítésével nem rég kezdtünk foglalkozni, de hamar nagy kedvenc lett. Egyfajta kreatív relaxálás a stúdiónkban. Vagy otthon. Tulajdonképpen bárhol, mert ha rendelkezünk egy jobb okostelefonnal akkor elég jó fotókat lehet lőni akár busszon zötykölődve is. (Nem, ott inkább mégse!)

Mi a legleső verziót preferáljuk, szépen kitaláljuk a beállításokat és készítünk róla egy fotót. Telefonnal. Bizony, mert (nem akarunk reklámot) van egy okosteló ami piszok jól működik instafotók készítésére. Persze ez önmagában nem elég, megfelelő fényviszonyok kellenek no meg jó “modell”. De  ettől még mindig nem lesz meg a jó fotó, hiszen a tárgyak nem másznak maguktól a helyükre. Ilyenkor jön egy kreatív elme, aki szépen mindent a helyére tesz. A káoszból ezáltal válik rend és amikor minden apró részlet tökéletes megnyomjuk a gombot és megszületett a kép. Egyszerűnek tűnhet, még is nagy odafigyelés és türelem kell hozzá. Mi pedig a legapróbb dologhoz is igyekszünk a legprofesszionálisabban hozzáállni!

A teljesség igénye nélkül álljon itt most néhány általunk készített instagram fotó:

 

greatcolony.com weboldal keszites arculat keszites fotozas instagram fotozas 8

greatcolony.com weboldal keszites arculat keszites fotozas instagram fotozas 7

greatcolony.com-weboldal-keszites-arculat-keszites-fotozas-instagram-fotozas-6

greatcolony.com weboldal keszites arculat keszites fotozas instagram fotozas 5

greatcolony.com weboldal keszites arculat keszites fotozas instagram fotozas 4

greatcolony.com weboldal keszites arculat keszites fotozas instagram fotozas 3

greatcolony.com weboldal keszites arculat keszites fotozas instagram fotozas 2

greatcolony.com weboldal keszites arculat keszites fotozas instagram fotozas 1

Comments are closed.