fbpx

Rólunk

Megrendelőink elvárásait szem előtt tartva célunk olyan vizuális szolgáltatások nyújtása, melyekre az innovatív gondolkodás, a kísérletezés és a minőségi kortárs design-szemlélet jellemző.

Webes munkáinknál fontos szempont számunkra az átláthatóság, ergonómikus megjelenés, melyekhez kortárs tervezői és programozói szemlélet társul.

A grafikai tervezésnél az aktuális vizuális igényeknek megfelelő megvalósításra és megoldásokra törekszünk amellett, hogy munkáink időtállóak legyenek és versenytársaiktól tökéletesen megkülönböztessék az adott márka arculatát.

Fotóinkat és filmeinket – a klasszikus jegyek mellett – a kidolgozott koncepció, a merész kellékhasználat és a professzionális utómunka jellemzi.

Mindig inspiráló feladat számunkra ha az adott témát nem pusztán önmagában, hanem környezetében, élethelyzetében mutathatjuk be, kibontva ezzel a mögötte rejlő gondolatiságát, életstílusát. Fontos megjegyezni, hogy a Colony – ahogy azt nevében is tartalmazza – egy kollaboratív stúdió, így ennek jegyében csapattagjainkon kívül számos, szakmáját kiváló szinten képviselő alkotóval dolgozunk együtt. Személyüket minden esetben az adott megbízáshoz választjuk, legyen az animációs szakember, vagy akár marketing – szövegíró.

Munkáink

fanny

Fotózás

Fotózásaink

film

Film

Filmes projectjeink

weboldal készítés czeizel intézet

Weboldal készítés

Weboldal projectjeink

social media

Social Media

Social Media projectjeink