fbpx

Németországi Biztosítások -

Weboldal készítés

Ennél a munkánknál a legfontosabb szempont már az első pillanattól az volt, hogy az oldal minél jobban szerepelhessen a kereső rendszerekben. Eszerint alakítottuk ki a weboldal struktúráját, menü rendszerét, felépítését.

A Németországi Biztosítások csapata Németországban élő Magyar anyanyelvű felhasználóknak nyújt biztosításokkal kapcsolatos segítséget, útmutatást. Már a weboldal olvasása közben pontos képet kaphatunk az adott biztosításról, így az üzletkötőt már csak személyes jellegő igényeikkel, illetve a konkrét szerződés kötés esetén kell keresnünk.

weboldal készítés

A weboldalra egyedileg készített biztosítási kalkulátorok nyújtanak segítséget abban, hogy otthonról, kényelmesen tájékozódhassunk, hogy mennyibe kerülne számunkra az a biztosítási termék amire szükségünk van.

A sitera rengeteg blogbejegyzés kerül, napi – heti szinten frissülő tartalommal jelentkezik.

Az oldal szöveges tartalma mind professzionálisan előkészített seo – szöveg, melynek meg is van az eredménye, szinte az összes kulcsszavára az a google és bing találati listájának első 5 helyén szerepel.

 

Meggyőződésünk, hogy olyan szolgáltatásokat értékesítünk, amely hozzájárul az adott márka / brand sikerességéhez és valódi profitot termel számukra.

A Colony mindíg keresi a kihívásokat, Munkára fel!